Op 1 mei 2015 vindt op Kelfkensbos “Dinner in the sky Nijmegen” plaats. Vanaf 14:00 krijgt elk uur een gezelschap van 22 personen de kans om te dineren op 50 meter hoogte. Met dit evenement werft de Junior Kamer Nijmegen fondsen voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Gasten gaan op veilige en comfortabele wijze omhoog en kunnen genieten van een prachtig uitzicht. De diners wordt samengesteld door de koks van Slot Doddendael. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Peeman Dranken in samenwerking met Heineken.

Goed uitzicht
Dinner in the sky Nijmegen geeft deelnemers een uniek uitzicht vanaf het Kelfkensbos over het oude stadscentrum van Nijmegen. Maar deelnemers kijken ook uit over de Ooij, de Waal en Berg en Dal. Gasten nemen goed gezekerd plaats aan een tafel die 50 meter de lucht in wordt gehesen door een hijskraan. Ondanks de hoogte blijft het comfort van de gasten tijdens het hele diner gewaarborgd.

Goed eten
Het diner, samengesteld door de koks van Slot Doddendael zal ook van hoog niveau zijn. Speciaal voor dit evenement hebben de koks een menu samengesteld genaamd; Ter land, ter zee en in de lucht.

Goed doel
Deelnemers betalen om dit unieke evenement bij te wonen. Daarnaast zijn er diverse sponsormogelijkheden. Deze opbrengst gaat in zijn geheel naar het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Reserveren kan via onze site www.dinnerintheskynijmegen.nl of door een mail te sturen naar dinnerinthesky@jcinijmegen.nl.

Goed initiatief
Dinner in the sky Nijmegen is een initiatief van de Junior Kamer Nijmegen. Een club van meer dan twintig ondernemende heren uit Nijmegen en omgeving die het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan het welzijn van hun stad.