De Bibliotheek Muntweg gaat moderniseren. Om de bibliotheekbezoeker daar zo min mogelijk mee te belasten is de bibliotheek op 23 en 24 maart gesloten. Op 25 maart ben je welkom om de zelfservicebalie uit te proberen en de frisse nieuwe uitstraling te bewonderen.

Wat gaat er gebeuren? Naast een frisse nieuwe look komt er een zelfservicebalie. Dit zorgt ervoor dat bibliotheekmedewerkers hun handen vrijhouden voor gerichte service aan bibliotheekbezoekers.

In de Bibliotheek Muntweg kun je bijvoorbeeld terecht voor één van de vijf Taalpunten in de regio. Met dit Taalpunt biedt de Bibliotheek ondersteuning aan mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal en hulp nodig hebben om beter te leren lezen en schrijven. Voor inburgering, maar ook voor de anderhalf miljoen volwassen laaggeletterden die Nederland telt. Laaggeletterden kunnen zich daarnaast aansluiten bij de speciale leeskringen in deze bibliotheek. Om lokaal meer mensen te bereiken zoekt de Bibliotheek Muntweg bovendien samenwerking met buurtbewoners, wijkcoaches, welzijnsorganisatie Tandem en dagopvang Pluryn.

Uiteraard kunnen bibliotheekbezoekers tijdens de sluiting van de Bibliotheek Muntweg op 23 en 24 maart, uitwijken naar Bibliotheek Hatert of Bibliotheek De Mariënburg. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom woensdag 25 maart vanaf 14.00 uur naar de Bibliotheek om de nieuwe look van de Bibliotheek Muntweg te bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.