Overasselt Nijmegen – De politie heeft woensdagmiddag 11 maart een man uit Grave betrapt op het rijden onder invloed. Dat gebeurde nadat omstanders hadden gemeld dat de man dronken achter het stuur zat op de Kruisbergsestraat in Overasselt.

De man bleek 1150 ug/l te blazen, dat is 5 keer zoveel als toegestaan. Daarop is het rijbewijs van de 56-jarige Gravenaar ingenomen.


Hardleerse ‘drankrijder’
In de nacht van woensdag op donderdag zagen agenten op de Van Rosenburgweg in Nijmegen een man rijden die mogelijk ook teveel gedronken had. Hij blies bij de controle 975 ug/l. De man werd meegenomen naar het bureau en zijn rijbewijs werd in beslag genomen.

Agenten kregen de indruk dat de man met de taxi weer terugging naar zijn auto. Even later zagen ze de verdachte opnieuw rijden. De 52-jarige man uit Wijchen werd daarop aangehouden voor rijden onder invloed, rijden tijdens een rijontzegging en rijden zonder rijbewijs. Verder beledigde de man ook nog de agenten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.