Nijmegen – Woensdagochtend heeft de politie drie mannen in de leeftijd van 30 tot 42 jaar uit Nijmegen en een 24-jarige vrouw eveneens uit Nijmegen aangehouden. De vrouw wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet. Ook zou er mogelijk sprake zijn van het tegen haar wil vasthouden van de vrouw. Daar zijn de drie mannelijke verdachten voor gearresteerd.

De politie kreeg een melding van een inbraak in een woning aan de Nonnendaalsedwarsstraat in NIjmegen. Ter plaatse troffen agenten de vier personen aan. Het verhaal dat zij ophingen was nogal onduidelijk. De vrouw die op het adres woonde werd aangehouden omdat er in huis ook een kleine hennepkwekerij werd aangetroffen. Deze werd door de politie ontruimd. Wat er nu precies is voorgevallen wordt door de politie onderzocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.