Bron: www.tvewijk.nl

Op zaterdag 7 maart staat TV Ewijk stil bij het feit dat de vereniging 40 jaar bestaat. Op het tennispark aan de Blatenplak in Ewijk staat die dag alles in het teken van tennis. Leden kunnen vanaf 11.00 uur meedoen aan diverse clinics waarmee ze strijden om leuke prijzen.

Het hoogtepunt van de dag is een clinic van paralympisch kampioene Marjolein Buis. Zij zal de leden vanaf ongeveer 13.00 uur laten ervaren hoe het is om hun favoriete sport vanuit een rolstoel te beoefenen. Tussen 16.00 en 17.00 uur zal tijdens een borrel het cadeau onthuld worden dat de leden aanbieden aan de vereniging. De onthulling wordt gedaan door burgemeester van Eert en Marjolein Buis,

Feestavond
De dag wordt afgesloten met een grote feestavond voor leden, sponsoren en partners. Ook zijn oud-leden en iedereen die TV Ewijk een warm hart toedraagt welkom om een kijkje te komen nemen bij de activiteiten die overdag plaatsvinden. Oud-leden zijn tevens welkom op de feestavond. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden via het e-mailadres tvewijk40jaar@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.