Woensdag 4 maart kun je je laten ‘ontvoeren’ door Het Dijkmagazijn. Met een blinddoek wordt je de uiterwaarden ingeleid. En als je weer mag zien, is het de vraag of je de weg terug kunt vinden.

Natuurlijk zorgen gidsen ervoor dat er geen paarden of koeien zijn die je lastig vallen. Maar het kan wel gebeuren dat je in een van hun drollen trapt. Dus zorg voor goede schoenen. Wie de weg terug vindt, krijgt een GPS om je naar het kampvuur te leiden. En als dat te moeilijk is, kun je altijd nog de horizon afturen naar een rookpluim die je de weg wijst. Tip: trek geen nylon jas aan, dat is gevaarlijk bij het kampvuur!

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Speurtocht met kampvuur toe, woensdag 4 maart van 14.00-16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 20 kinderen van 8 tot 13 jaar. Kosten € 2,50, incl. drankje bij kampvuur. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.

Info en evt. reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl. Zie voor volledige Waalwoemi-agenda hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn.