De deelnemers aan de Roos van Nijmegen 2015 zijn bekend. In drie voorrondes strijden negen bands om een finaleplek op 14 mei in Poppodium Doornroosje. De voorrondes vinden plaats op 1, 8 en 15 april in Poppodium Merleyn. Naast zeven acts die geselecteerd zijn door de demojury, zijn er twee acts met de meeste publieksstemmen automatisch geselecteerd. Deze twee acts zijn Margot en Call it – Lacuna.

Deze negen bands zullen het podium betreden tijdens de voorrondes in Merleyn:

  • Avtovaz
  • Call it – Lacuna
  • Dissidents
  • Lippu
  • Margot
  • Ohlsen
  • Shaemless
  • Sister Johnson
  • These People

 

Gedurende de voorrondes worden de muzikanten beoordeeld door een vakjury, die drie acts laat doorstromen naar de finale. De act met de meeste publieksstemmen krijgt ook een finaleplek. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de deelnemende acts en via www.doornroosje.nl.

Prijzen
In de finale op 14 mei wordt er gestreden om een fantastisch prijzenpakket: drie dagen studiotijd voor een complete demo- of singleproductie bij BigMouth Music, mastering van de opnames bij Gold Soundz Mastering, meerdere optredens, bandcoaching van Stichting PAN, een waardebon van Stockenhof Muziek ter waarde van € 200,- en een fotoshoot door Take Two Communication.

Voor meer informatie over de Roos van Nijmegen, kijk op www.roosvannijmegen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.