Gisterenavond zijn wij, na een vrolijke carnaval, opgeschrikt door een incident met dodelijke afloop op het station in Wijchen. Mijn gedachten zijn bij de nabestaanden van het slachtoffer.

Onze zorg gaat ook uit naar de omstanders die getuige zijn geweest van dit incident. Slacht-offerhulp Nederland is gisterenavond naar Wijchen gekomen om bijstand te verlenen. Men-sen die niet met slachtofferhulp in contact zijn geweest of daar alsnog behoefte aan hebben, kunnen bellen naar telefoonnummer 0900-0101. Getuigen die gisterenavond niet gehoord zijn, kunnen zich melden bij het politiebureau in Wijchen of bellen naar 0900-8844.

Op dit moment wordt hard gewerkt om de precieze toedracht van het incident in beeld te brengen. Voor alle vragen over het lopende onderzoek verwijzen wij naar de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.