Vanwege succes organiseren Het Dijkmagazijn en ’t Centrum Weurt opnieuw een wandeling voor “singles’, op zondag 8 maart. Wie graag tussen het groen loopt maar een wandelmaatje mist, kan er misschien een vinden tijdens de wandeling door de Weurtse uiterwaarden. Voor een gezellige nazit is er soep en koffie in ’t Centrum.

Het Dijkmagazijn organiseert elke maand een wandeltocht voor mensen die graag samen wandelen, maar dat liever niet alleen doen. De eerste wandeltochten waren een succes. De wandeling biedt een ongedwongen kans om nieuwe wandelmaatjes te leren kennen, voor wie wil. De gids weet de weg in de uiterwaarden en laat zien wat er voor boeiende dingen te zien zijn. Maar de gids blijft niet steeds aan het woord. Al wandelend is er voldoende tijd om ook met anderen te praten.

Na afloop staat er dampende soep klaar in ’t Centrum. Gezellig om even wat bij te warmen, en wie weet, misschien al een afspraak te maken met een nieuw wandelmaatje voor een volgende tocht.

Deze wandeling is mogelijk gemaakt door Beuningen samen in beweging.

Natuurwandeling voor singles, zondag 8 maart,10.30-12.00 uur. Daarna soep toe. Kosten, 7,50 voor de wandeltocht incl. soep.

Startplaats ’t Centrum, Past. Van de Marckstraat 7, Weurt.

Info en evt. reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl. Zie voor volledige Waalwoemi-agenda hetdijkmagazijn.nl en facebook.com/dijkmagazijn.