Op dinsdag 11 februari spraken gemeente Beuningen, Stichting Perspectief, ontmoetingscentrum De Paulus en Jongerenvereniging Winssen over de mogelijkheid de jongerenvereniging in De Paulus in Winssen te huisvesten.

Het college van B&W streeft ernaar verenigingen met een maatschappelijke functie zoveel mogelijk onder te brengen in de dorpshuizen in de gemeente. Eerder zijn Stichting Perspectief en de seniorenvereniging met De Paulus overeengekomen dat in het dorpshuis een ruimte voor hen ter beschikking wordt gesteld.

Wethouder Piet de Klein: ‘Door meerdere verenigingen onder één dak samen te brengen, wordt een positieve bijdrage geleverd aan de ontmoeting van verschillende groepen uit de samenleving. Ook zorgt het onderbrengen van de jongerenvereniging in De Paulus, net zoals bij andere partijen, voor een betere exploitatie van het dorpshuis.’

Vervolg
Alle partijen gaan met hun achterban en bestuur in gesprek om de haalbaarheid van dit idee te onderzoeken. Eind deze maand komen de partijen weer samen om hun bevindingen te bespreken en de vervolgstappen te bepalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.