CWZ is voor het zevende achtereenvolgende jaar gecertificeerd als Topwerkgever. Het Top Employers Institute heeft de namen bekend gemaakt van de Nederlandse bedrijven en instellingen die zich ‘Top Employer 2015’ mogen noemen. Dit jaar was dit extra bijzonder. CWZ is in de categorie ‘Cure & Care’ namelijk uitgeroepen tot de nummer 1!

Paul Stevens, manager P&O CWZ, is ontzettend trots op het keurmerk en de nummer 1 positie binnen de zorg. Hij ziet medewerkers als de belangrijkste sleutel tot kwalitatief hoogstaande zorg: ‘Wij zijn bezig met het verbeteren van de processen zodat onze medewerkers meer structuur ervaren in hun werk en daardoor efficiënter kunnen werken. Als we dat goed doen, verhoogt dat ook direct de medewerkerstevredenheid. Daarnaast zijn we bezig met het flexibiliseren van de inzetbaarheid van onze medewerkers. Doordat we verpleegkundigen en andere medewerkers stimuleren om breder inzetbaar te zijn, kunnen we pieken en dalen in de bedrijfsdrukte beter opvangen. Zo bieden we hen tegelijk meer baanzekerheid.’

Het onderzoek
Top Employers Institute certificeert dit jaar 55 organisaties als Top Employer Nederland. Jaarlijks worden de organisaties die zich hiervoor opgeven getoetst aan de hand van strenge criteria. De eisen gaan over geformaliseerd HR beleid (waaronder primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden), maar juist ook over de communicatie en HR in de praktijk. Denk hierbij aan intranet, elektronische leeromgeving en opleidingen, lunchbijeenkomsten, de manier waarop zaken vastgelegd worden, persoonlijke aandacht voor medewerkers en hun ontwikkeling, goede doelen en deelname aan maatschappelijke zaken.

Ook de andere Santeon ziekenhuizen hebben het werkgeverskeurmerk binnengehaald. Samen met nog 3 andere zorginstellingen zijn zij gecertificeerd als Top Employer Cure & Care. Onze medewerkers Maar hoe is het nu om daadwerkelijk bij CWZ te werken?

De medewerkers van CWZ vertellen je graag meer via de volgende link:http://www.werkenbijcwz.nl/werken-bij-cwz/onze-functies/ . Want wie kan je dit nu beter vertellen? Bezoek onze website www.werkenbijcwz.nl voor interviews en meer over CWZ als werkgever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.