De gemeente Wijchen stelt geld beschikbaar voor jeugdleden van Wijchense muziekverenigingen. De gemeente betaalt mee aan de kosten van muzieklessen die jeugdleden volgen om het muziekdiploma A en/of B te halen.

 

Jeugdleden leren nog beter muziek maken
De gemeente wil met de bijdrage bereiken dat de jeugdleden van Wijchense muziekverenigingen nog beter muziek leren maken. Zo kunnen zij meedoen met het orkest van de vereniging. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de Wijchense muziekverenigingen nog lang kunnen doorspelen. Om mee te kunnen doen in een orkest of harmonie van een muziekvereniging, heeft een lid tenminste een B muziekdiploma nodig.

 

Aanvraag indienen
Op onze website vindt u alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor een bijdrage in de kosten. U kunt uw aanvraag voor het schooljaar 2014/2015 indienen door het aanvraagformulier volledig in te vullen en vóór 1 mei 2015 bij de gemeente in te leveren. Meer informatie vindt u op www.wijchen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.