Nijmegen – De politie is op zoek naar mensen die zondag 18 januari aan het begin van de avond iets gezien hebben dat te maken kan hebben met de overval op een stationswinkel. Rond 18.15 werd de winkel op station Zwanenveld overvallen. De overvaller bedreigde de winkelier met een wapen, en ging er met geld vandoor.

Verschillende mensen hebben de dader gezien, het gaat vermoedelijk om een blanke man van ongeveer 1.90 lang, in een donker trainingspak. Hij had een lichtgekleurde tas over zijn hoofd, tijdens de overval. De politie komt graag in contact met mensen die rond 18.15 uur deze man gezien hebben, mogelijk zonder tas over zijn hoofd. Het kan zijn dat u de dader kort voor de overval hebt gezien, maar mogelijk hebt u deze man zien vluchten na de overval. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.