Nijmegen – In 2013 viel het muZIEum al in de prijzen toen het muZIEum door een vakjury werd uitgeroepen tot `Meest Innovatieve Uitje van Nederland 2013´. In dat zelfde jaar en in 2014 behaalde het muZIEum ook al de top 3 van  `Leukste uitjes van Gelderland´. Dit jaar gaat het muZIEum wederom de strijd aan om de felbegeerde prijs van `Leukste Uitje van Gelderland´  in de wacht te slepen. Samen met 9 andere genomineerde uitjes  mag het muZIEum zich dit jaar sowieso al rekenen tot de top 10. Vanaf deze week barst de strijd los in de stemrondes waarin het publiek kan stemmen op zijn of haar favoriete uitje in de provincie.

muZIEum als enige uitje in Nijmegen genomineerd
Afgelopen twee jaar behoorde het muZIEum al tot de top 3 van `Leukste uitjes in Gelderland´. Maar dat niet alleen: In 2013 werd het muZIEum op het hoofdkantoor van de ANWB uitgeroepen tot `Meest Innovatieve uitje van Nederland´. Joop van der Linden, voorzitter van de vakjury van de ANWB, noemde het muZIEum “heel bijzonder, onderscheidend en een beleving die je bijblijft”.   Met de nieuwe nominatie voor `Leukste Uitje van Gelderland 2015´ gaat het muZIEum opnieuw de strijd aan met 9 andere genomineerde uitjes uit de provincie. Dit jaar is het muZIEum voor het eerst het enige uitje uit Nijmegen. Het is aan het publiek om een beoordeling uit te brengen.

Deze week start de daadwerkelijke stemronde waarin iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete uitje. Directeur Heleen Vermeulen: “Een derde nominatie op rij is natuurlijk een fantastische bekroning op al het werk dat iedereen in de organisatie heeft verzet. Het is bovenal een opsteker voor onze blinde en slechtziende gidsen die elke dag weer de bezoekers rondleiden in het donker. Fijn dat het publiek ons weet te waarderen Dit jaar gaan we voor de nummer één. Dus we hopen dat iedereen op ons stemt via het Land van ANWB!”

De stemronde loopt tot en met 21 februari 2015. Aan de hand van vijf criteria: het aanbod, de faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer kan iedereen zijn stem uitbrengen via http://www.anwb.nl/landvananwb/dagje-uit-gelderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.