WIJCHEN – Stands, eindeloos veel rails, alle soorten modeltreinen en zelfs een veiling. Zaal Verploegen in Wijchen is op zaterdag 31 januari weer de plek voor alle modeltreinfanaten; tussen 10.00 en 15.00 uur kan iedereen er terecht voor alles over deze geliefde hobby.

Bezoekers kunnen ook hun oude modeltreinen/-bouw meenemen, om te verkopen aan de standhouders. Bij elkaar is er maar liefst tachtig meter aan stands te bezoeken. Hobbyisten en verzamelaars komen uit heel het land, de beurs is dus meer dan geschikt voor in- en verkoop, taxatie of om de eigen verzameling modeltreinen eens flink uit te breiden.

Veiling
Bij de vorige editie van de modeltreinenbeurs was een veiling (tegen opbod) de primeur. Deze is er nu voor de tweede keer, wegens succes. Inbreng voor de veiling kan tot 12.00 uur en de veiling start om 13.30 uur. Gezien de tijd van het jaar is de modeltreinenbeurs sowieso een prima dagbesteding. Met de koude wintermaanden in aantocht is het namelijk wel zo prettig om weer lekker aan de hobby te kunnen.

Begrip in de regio
De modeltreinenbeurs is al jaren een groot begrip voor modeltreinen liefhebbers in de regio. Zaal Verploegen, aan de Woeziksestraat 100, is de vaste plek voor deze beurs. Met de auto komen is geen enkel probleem; voor de deur en achter het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid. De entree bedraagt 3,50 euro voor volwassenen.

Gratis entree voor kinderen
Deze editie van de modeltreinenbeurs is het ook nog eens extra leuk om met de kinderen te komen. Voor uw kinderen betaalt u deze editie namelijk geen entree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.