Nijmegen – TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, heeft de Travellers’ Choice Awards 2015 uitgereikt en MANNA Nijmegen behoort weer tot de winnaars. Suitehotel MANNA staat zowel in de categorie ‘beste luxehotels’ als ‘beste kleine hotels’ in de top 15 van ons land. In beide categorieën is MANNA het enige Gelderse hotel dat bij de beste 25 staat. De ranglijst van Tripadvisor komt tot stand op basis van miljoenen recensies van hotelbezoekers wereldwijd.

MANNA Nijmegen staat op de 14e plaats bij de beste luxehotels van Nederland en op 15 bij de beste kleine hotels. De Nederlandse ranglijst wordt gedomineerd door hotels in de Randstad en met name in Amsterdam. Samen met Librije’s Hotel in Zwolle is MANNA het enige buiten de Randstad dat bij de beste 25 luxehotels van Nederland hoort. De selectie van de winnaars van de TripAdvisor Travelers’ Choice is gebaseerd op miljoenen geregistreerde reviews in het afgelopen jaar over in totaal meer dan 650.000 hotels wereldwijd.

Over MANNA
MANNA is suitehotel, Global Food & Fish-restaurant en wereldbar in een historische stadspand aan de Oranjesingel 2C in het centrum van Nijmegen. MANNA opende op 5 juli 2009 met zes luxe suites en is inmiddels uitgebreid naar tien suites. Het hotel staat vrijwel permanent bovenaan bij boekingsites als Booking.com en Tripadvisor als hoogstgewaardeerde hotel en is meermaals onderscheiden voor gastvrijheid. Eind 2013 ontving MANNA de World Luxury Hotel Award als beste hotel-restaurant van Europa. MANNA is zeven dagen per week geopend van 08:00 tot 01:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.