Op 20 januari start alweer de 3e Kwatta DoeHetZelfTheater cursus voor kinderen. Ditmaal volledig in het teken van Mismuis. Manxmouse won de IPAY Victor Award 2014, nam deel aan het Imaginate Festival in Edinburgh en toerde van 16 oktober t/m 22 november door Amerika en Canada. Een heuse ster dus die vanaf deze week weer te zien is in eigen land!

Je zult maar een Mismuis zijn, zo’n muis zonder staart, met veel te grote oren en dat je dan blauw bent en niet grijs. Wie wil je dan nog opeten? Wie jaagt er achter je aan? Jij bent voor de Miskat, zeggen alle dieren. Dat is het Noodlot, daar is niks aan te doen! Dus gaat Mismuis op zoek naar zijn noodlot en loopt hem uiteindelijk op het eiland Man tegen het lijf.

 

De cursus is speciaal voor kinderen van 10-12 jaar. In 10 lessen van 75 minuten wordt toegewerkt naar een eigen voorstelling. Uiteraard nemen we een kijkje achter de schermen van de voorstelling Mismuis en is er een speciale meet en greet met de acteurs. De cursus wordt gegeven op de dinsdagmiddag in Theater Het Badhuis door regisseur Annelies van Wieringen, die eerder bij Kwatta o.a. de voorstelling Door en Door winter en ON AIR! regisseerde.

Het resultaat van de cursus wordt aan het eind van de periode gepresenteerd – uiteraard in Het Badhuis!

Meer weten? Neem contact op met Thekla Wildekamp, afdeling educatie: thekla@kwatta.info

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.