Stichting 024 Sport organiseert komend jaar vier hardloopevenementen in Nijmegen. Lopers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor The Night Run Festival, Goffertpark Breakfast Run en de Bruggenloop Nijmegen. Inschrijven kan via de website van Stichting 024 Sport: www.024sport.nl. De inschrijving voor de Kids Run Nijmegen zal later openen.

Nieuw in 2015
De organisatie heeft een aantal vernieuwingen doorgevoerd voor 2015. Zo is er de toevoeging op de kalender van de geheel nieuwe Goffertpark Breakfast Run en een extra afstand bij zowel The Night Run Festival als de Bruggenloop Nijmegen. Bij alle evenementen is er nu de mogelijkheid om als team deel te nemen.

The Night Run Festival powered by FortaRock
Op vrijdagavond 10 april zal de 2e editie plaatsvinden. Om voor iedereen deelname mogelijk te maken is er naast de Long Night Run (10km) een Short Night Run (5km). De deelnemers kunnen onderweg diverse nieuwe acts en verrassingen verwachten. Vanwege werkzaamheden zal er niet dóór de kerk worden gelopen, maar een rondje om de kerk.

Goffertpark Breakfast Run
Het Openluchttheater de Goffert is op zondag 10 mei het toneel van de 1e Goffertpark Breakfast Run. Het belooft een sociale happening te worden met talrijke activiteiten, waarmee je een bijzondere invulling kunt geven aan moederdag. Iedereen kan meedoen, als deelnemer bepaal je zelf welke je afstand gaat lopen. Voor zowel lopers als supporters is een ontbijtje voorzien.

FortaRock Bruggenloop Nijmegen XL
Aan het 10-jarig jubileum van de Bruggenloop Nijmegen zal niet ongezien voorbij worden gegaan door Stichting 024 Sport. In het kader van het jubileum word er uitgeweken naar de zondag (6 september) en is er een jubileum-party. Tevens is er de uitbreiding met een nieuwe afstand: de 10km wedstrijdloop oftewel de Bruggenloop XL.

Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.