Honkbal is een stoere sport voor jongens en meiden, waarbij je snel moet reageren, rennen en kijken, waarbij je mag stelen en slaan. Een actieve sport in de buitenlucht waarbij teamspirit voorop staat! Ook in Nijmegen is er een actieve Honk- en Softbalvereniging, de Hazenkamp. Ons honkbalveld bevindt zich aan de Staddijk te Nijmegen (Nijmegen Dukenburg). Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al honkbal spelen. Ze spelen dan BeeBall, een vereenvoudigde versie van honkbal met makkelijkere spelregels en zachtere ballen.

Ben je nieuwsgierig en wil je kijken of Beeball of honkbal iets voor jou is? Op zondag 25 januari a.s. starten onze gratis kennismakingsclinics weer. De clinics zijn voor kinderen van 5-12 jaar en vinden plaats op zondagen 25 januari, 1, 8, 22 februari, 1 en 8 maart van 10.30-12.00u in sporthal de Klif (Pijlpuntstraat 1, Nijmegen-Noord). Je kunt gewoon binnenlopen en meedoen. Vanaf half maart, als het weer het toe laat, gaan we weer trainen op ons honkbalveld aan de Staddijk. Deze trainingen zijn op maandagavond van 18.00-19.30u. Ook bij onze buitentrainingen kan je altijd vrijblijvend komen kennismaken.

Voor meer informatie kijk eens op onze website www.hsvdehazenkamp.nl. Of neem contact op met de coördinator jeugdzaken: jeugdzaken@hsvdehazenkamp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.