Op woensdag 4 februari kunt u in Musis Sacrum lunchen in klassieke sferen. Chef-dirigent Antonello Manacorda serveert een lunchconcert dat nu al naar meer smaakt. Tijdens dit concert zorgt het orkest voor een uniek kijkje in de keuken van het repetitieproces. Op een groot scherm ziet het publiek de dirigent aan het werk. Het lunchconcert begint om 12.30 uur, duurt een half uur en is gratis toegankelijk.

Tijdens het lunchconcert neemt Antonello Manacorda het publiek mee in het maakproces van een symfonisch concert, dit keer is dat het concert Brautigam speelt Brahms. Het orkest speelt een deel van La Mer van Debussy. De hele uitvoering is te beluisteren op 6 februari in De Vereeniging te Nijmegen en 8 februari in Musis Sacrum te Arnhem.

Voor meer informatie kijkt u op www.hetgeldersorkest.nl

Brahms Antonello Manacorda dirigent Ronald Brautigam piano Brahms Concert voor piano en orkest no. 1 op. 15 in d
Debussy Prélude à l’après-midi d’un faune
Debussy La Mer

Nijmegen
vrijdag 6 februari
De Vereeniging 20.15 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.