Cuijk – Een politieman raakte zaterdag 3 januari gewond doordat hij een kopstoot kreeg van een 21-jarige man uit Cuijk die werd aangehouden.

Kort na 01.00 uur kwam de melding binnen dat een man op de Maasstraat laveloos op de grond lag. Agenten gingen er naartoe en troffen de man daar inderdaad aan. Op dat moment kwam de 21-jarige verdachte er ook bij staan. De man op de grond bleek zijn vriend te zijn en hij wilde er naartoe. Hij gedroeg zich daarbij erg vervelend en werd daarom tegengehouden door een beveiliger. De man uit Cuijk was het daarmee niet eens en viel de beveiliger aan. De agenten hebben de verdachte meteen aangehouden. Hij verzette zich heftig waarbij hij één van de politiemensen een harde kopstoot tegen diens gezicht gaf. Onder verzet is de verdachte naar het politiebureau gebracht en daar ingesloten voor verder onderzoek. De agent raakte gewond. Hij liep een dikke lip en een loszittende tand op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.