U bepaalt de keuze als het om uw zorg gaat. Maar wilt u zorg dichtbij huis en volledige keuzevrijheid in zorgaanbieders? Of vindt u het niet bezwaarlijk iets verder te reizen voor goede zorg? Loop voor een persoonlijk advies binnen op de Zorg Adviesdagen op zaterdag 13 en 20 december.

Zorg Adviesdagen

Op zaterdag 13 en 20 december opent Univé haar deuren voor de Zorg Adviesdagen.
De Univé winkels zijn deze dagen extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Ook zijn wij deze dagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur voor zorgadvies op maat.

Bezoek ons kennisplatform 365.unive.nl/zorg en deel uw ervaring.

De juiste vraag leidt tot de juiste beslissing
“Wij merken dat mensen moeite hebben om de juiste keuze te maken voor een zorgverzekering en het aanvullend pakket” aldus Akke Vrijmoeth, Commercieel directeur. “Vragen die voorbij komen zijn: Heb ik echt een tandartsverzekering nodig? Bij welke zorgverleners kan ik terecht? En wat zijn de voor- en nadelen van een verhoogd eigen risico? Om een juiste keuze te kunnen maken, helpt een persoonlijk advies. Daarom heeft Univé de Zorg Adviesdagen” Samen zorgt u het beste voor uzelf.

Kijk op www.unive.nl/zorgadviesdagen voor de Univé winkel bij u in de buurt.