Ieder jaar rond kerst zien de etalages er weer prachtig uit. Ondernemers doen hun best hun winkel en de stad extra mooi en gezellig te maken. En dat mag best gewaardeerd worden. Daarom is er ook dit jaar weer een prijs voor de mooiste etalage van Nijmegen. Wat is volgens u de mooiste etalage? De kinderjury heeft van de mooiste kerstetalages al een top 3 samengesteld.

Kinderjury
Gisteren, woensdagmiddag 17 december, is een Kinderjury samen met de Mariken WinterFee op pad geweest om in de binnenstad van Nijmegen de mooiste kerstetalages te bewonderen en te beoordelen. Een zeer geslaagde en gezellige middag. Na hun wandeling door de stad hebben zij hun gezamenlijke eindoordeel, onder het genot van warme chocolademelk, bepaald bij Sid en Liv in de van Welderenstraat. De Kinderjury heeft daarmee gisteren de top 3 van de mooiste kerstetalages vastgesteld. Wie tot deze top 3 mooiste kerstetalages 2014 behoord wordt nog even stil gehouden tot aan de avond van de prijsuitreiking.

Publieksprijs: breng uw stem uit
Heeft u al een bezoek gebracht aan de sfeervolle binnenstad van Nijmegen? Dan heeft u de prachtige kerstetalages in het centrum van Nijmegen al kunnen bewonderen. Uit al deze etalages kiest u welke u het mooist vindt en vervolgens brengt u uw stem uit door de foto van de etalage op de Facebookpagina van Centrum Nijmegen te “liken”: www.facebook.com/centrumnijmegen.
Staat de mooiste etalage nog niet op onze Facebookpagina? Stuur dan zelf uw foto naar info@centrumnijmegen.nl. Uw foto wordt op Facebook geplaatst zodat hier ook op gestemd kan worden. Stemmen via Facebook kan van vrijdag 19 december tot en met zondag 28 december 2014.
Prijsuitreiking
De winnende ondernemer van de publieksprijs wordt net zoals de top 3 van de Kinderjury op 29 december bekend gemaakt tijdens de feestelijke eindejaarsborrel van de Vereniging Centrum Ondernemers Nijmegen. Op deze avond staat ook de uitreiking van de Blauwe Steen 2014 op het programma.

De winnaars van de mooiste kerstetalage worden ook op de Facebookpagina en de website www.centrumnijmegen.nl bekend gemaakt. Vergeet niet te stemmen voor de publieksprijs. U kunt uw stem uitbrengen tot 28 december 24.00 uur via de Facebook pagina van centrum Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.