Het centrum van Nijmegen is tijdens de Mariken Winterfeesten omgetoverd tot een gezellige winterse stad. De feestelijke etalages, gastvrije horeca en vele leuke activiteiten zorgen voor de ultieme kerstsfeer. De winkels openen extra vaak hun deuren en er kan geshopt worden tot laat in de avond tijdens het Sfeervol Shoppen op zaterdag 20 december. Én parkeren in het centrum van Nijmegen is tijdens de Mariken Winterfeesten extra voordelig.

Voordelig parkeren
Van 19 december t/m 4 januari kunnen bezoekers van Nijmegen parkeren in de parkeergarages in het centrum voor een maximaal tarief van 8 euro per dag (i.p.v. 12,30 euro). Het parkeervoordeel begint daarmee vanaf 3 uur en 10 minuten parkeren, dit maakt het extra aantrekkelijk om langer in de binnenstad van Nijmegen te blijven. Extra voordelig parkeren geldt in de parkeergarages Keizer Karel, Kelfkensbos, Eiermarkt en Mariënburg. Kijk voor meer informatie op: www.nijmegen.nl/parkeeractie.

Aangepaste openingstijden winkels
Zaterdagavond 20 december Sfeervol Shoppen tot 20.00 uur
Zondag 21 december koopzondag Kerst van 12.00 – 17.00 uur
Maandag 22 december extra koopavond tot 21.00 uur
Dinsdag 23 december extra koopavond tot 21.00 uur
Zondag 28 december koopzondag Oudjaar van 12.00 – 17.00 uur
Zondag 4 januari koopzondag Nieuwjaar van 12.00 – 17.00 uur
Hele kerstvakantie KinderKerst in Nijmegen
Ervaar de gezellige winterse sferen in Nijmegen en bewonder de twinkelende kerstverlichting tijdens de Mariken Winterfeesten. Kijk voor een uitgebreider en actueel overzicht van de activiteiten op de website www.marikenwinterfeesten.nl

De Mariken Winterfeesten worden in de binnenstad georganiseerd tot en met 4 januari 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.