De komende jaren investeren 45 Gelderse woningcorporaties flink in een kwaliteitsverbetering van ca. 10.000 sociale huurwoningen. Door een bijdrage van Provincie Gelderland kunnen deze corporaties nóg meer investeren in het duurzaam maken van deze woningen.

Bewoners krijgen door het aanbrengen van extra energiebesparende maatregelen een lagere energierekening én meer wooncomfort. Bovendien heeft de investeringsimpuls van Provincie Gelderland een positief effect op de werkgelegenheid. Naast ca. 600 banen in de bouw worden ook 150 leerlingwerkplaatsen gerealiseerd.

In de film hieronder (3.38 min.) ziet u enkele projecten in uitvoering die mede mogelijk gemaakt zijn door de bijdrage van Provincie. Aan het woord komt onder andere Gedeputeerde Josan Meijers die tevens een officiële handeling verricht.

 

http://youtu.be/lpTDFDlVwLg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.