Zes assistent-schilders die de afgelopen maanden bij MVO Solutions een leerwerk-traject hebben gedaan, krijgen op maandag 1 december een arbeidscontract voor een jaar en hun praktijkcertificaat. In het leerwerkproject werken Dornick B.V., MVO Solutions en de gemeente Nijmegen samen.

De ondertekening van arbeidscontracten vindt plaats in de Trêveszaal van het Stadhuis in Nijmegen. Wethouder Werk & Inkomen Turgay Tankir ontvangt de nieuwe assistent-schilders, die op de Sionsweg in Nijmegen het vak geleerd hebben. Zij hebben gewerkt aan de verbouwing van het Neboklooster. In dit pand komt op initiatief van de RIBW Nijmegen & Rivierenland een woon- en werkgemeenschap voor onder andere mensen met een kwetsbaarheid en/of afstand tot de woningmarkt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.