Als alles volgens planning verloopt wordt in de week van 8 december de laatste hand gelegd aan de aanleg van het verharde voetbal- en basketbalveld op het terrein van de Veldschuur. Wij nodigen u graag uit voor de opening van dit speelveld. Op zaterdag 13 december om 11.00 uur opent wethouder Ellen de Swart het voetbal- en basketbalveld officieel.

Vorige maand kon u op deze gemeentepagina lezen dat de Maldense jeugd lang heeft uitgekeken naar de realisatie van het speelveld. Zij zijn dan ook blij met dit voetbal- en basketbalveld van 10×20 meter op het terrein van de Veldschuur.  De gemeente is verantwoordelijk voor dit speelveld.

Jongerenwerk SWG (Stichting Welzijn Groesbeek) werkt samen met jongeren en enkele buurtbewoners aan een prettig gebruik en het schoonhouden van de locatie.

Basketbalclub Joy-M uit Malden verzorgt een shooting-contest. Hoe vaak scoort u? Kom het uitproberen! Natuurlijk is er een leuke prijs voor degene die de meeste ballen in de basket werpt. Er is ook warme chocolademelk met een kleine versnapering.

 

We hopen u te zien op zaterdag 13 december om 11.00 uur op het terrein van de Veldschuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.