Nijmegen – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in een café aan het Wintersoord twee 25-jarige Nijmegenaren aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van geld en een mobiele telefoon.

Een 23-jarige bezoekster van een café aan het Wintersoord miste plotseling haar tas die kort daarvoor nog naast haar stond. Ze waarschuwde direct een medewerker. Even later werd haar tas aangetroffen op het herentoilet. Haar geld en haar telefoon waren echter verdwenen.
Medewerkers van het café hebben meteen de bewakingsbeelden teruggekeken. Daarop was de diefstal te zien en werden de verdachten herkend. Die werden even later in een nabij gelegen café aangetroffen. Eén van hen had de telefoon in zijn bezit.
Ze zijn aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.