Nijmegen – De politie heeft zondagavond een 20-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal en of heling van een snorfiets.

Een getuige had gezien dat de man zich nogal vreemd gedroeg toen hij op een snorfiets zat die op het trottoir stond in de Burghardt van de Berghstraat. Toen de agenten naar hem toe liepen om hem naar zijn identiteit te vragen ging hij er als een haas vandoor. Na een korte achtervolging konden de agenten hem op de hoek van de Dr. Jan Berendsstraat met de St. Stephanusstraat staande houden. Hij gaf aan dat hij was weggerend omdat hij bang was dat er wat mis was met de snorfiets.

Dat bleek even later ook het geval. De man had deze naar eigen zeggen, zaterdag de snorfiets gekocht voor 200 euro. De agenten liepen met de verdachte terug en checkten de snorfiets. Deze bleek inderdaad als gestolen te staan gesignaleerd. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Vandaag gaat de politie verder met het onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.