KNNS, vakspecialist voor advies, diensten en producten op onder andere het gebied van office printing, is 15 december jl. uitgeroepen tot Xerox Business Partner of the Year 2014. Wilco van Bezooijen, General Manager European Channels Group bij Xerox: “Het vernieuwde business model van KNNS getuigt van ondernemerschap, lef, visie en inzicht in de wensen van de eindgebruikers op lange termijn.”

Buiten de gebaande paden
KNNS sloeg twee jaar geleden een nieuwe weg in. Vanuit de fusie van KC Business Solutions en NMA ICT Solutions, is gekozen voor een nieuwe naam, een nieuwe identiteit en daarmee een compleet aangepaste propositie. Xerox roemt dit risico en waardeert KNNS als een onderneming met een uniek aanbod binnen de printmarkt.

Jean-Louis van Aerle, algemeen directeur KNNS: “Na de fusie hebben we ervoor gekozen om van de gebaande paden af te wijken door ons meer te richten op all-in bedrijfsoplossingen. Waar we vroeger verkopers waren, zijn we nu steeds meer adviseurs. Ik ben buitengewoon trots dat het ons is gelukt om, in betrekkelijk korte tijd, een dergelijke prijs in de wacht te slepen.”

KNNS: méér dan ICT
KNNS werkt vanuit het hoofdkantoor in Wijchen, een magazijn in Beuningen en sinds vorig jaar een vestiging in Brussel, met circa 100 medewerkers aan servicegerichte dienstverlening die verder gaat dan verkoop en implementatie. KNNS treedt op als professioneel adviseur in bedrijfsprocessen zoals ICT Solutions, Business Software, Office Printing, Wideformat Printing en Supplies. Het richt zich daarbij vooral op lange termijnvisie op het gebied van informatievoorziening en het faciliteren van informatiebeschikbaarheid in de breedste zin van het woord. Voor een vast bedrag per maand profiteren ondernemers van onder andere een goed opgebouwde ICT-omgeving en een printerpark op maat.

Out-of-the-box-oplossingen
Daarnaast denkt KNNS ook buiten de kaders mee door bijvoorbeeld een dienst als Kim Belt op te zetten. Een systeem waarin communicatieapparaten slim samenwerken, zodat informatie richting krijgt en zodoende waarde toevoegt aan organisaties.

Over Xerox Corporation
Xerox is een wereldwijde zakelijke dienstverlener die diensten en producten aanbiedt op het gebied van beheer en reproductie van documenten. Het bedrijf helpt organisaties bij de manier waarop zij informatie beheren en bedrijfsprocessen managen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.