Ook deze kerst verzorgt Jokolo een kerstviering in de Lourdeskerk aan de Hatertseweg in Nijmegen. Deze eucharistieviering is door koorleden samengesteld. Het thema dit jaar is ‘Op zoek naar het kind’ We lezen met kerst altijd het verhaal waarin de herders de boodschap krijgen dat er een bijzonder kindje geboren is. Maar waarom krijgen juist de herders deze boodschap? Kunnen wij wellicht iets leren van hoe zij vervolgens de zoektocht naar de nieuwe koning aangaan?

Er zal uiteraard ook veel gezongen worden, zowel klassiekers als Stille nacht en Deck the hall, maar ook de onbekendere kerstwerken als Riu riu, Coventry Carol en For unto us. Het belooft een sfeervolle en indrukwekkende viering te worden en u bent van harte uitgenodigd deze samen met ons te beleven. En het is mogelijk om tijdens de kerstdagen nog langer van het gezang van Jokolo te genieten, want Jokolo heeft een kerst-cd opgenomen. Deze is te bestellen via de website www.jokolo.nl of na de advents- en kerstviering in de Lourdeskerk te verkrijgen.

Datum: 24 december 2014
Tijd: 21.00 uur
Locatie: Lourdeskerk, Hatertseweg 113 te Nijmegen
Toegang: Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.