Vanaf maandag 1 december 2014 kunnen bands en acts uit Nijmegen en omgeving zich inschrijven voor de 29ste editie van de Roos van Nijmegen. De Roos van Nijmegen is een wedstrijd voor ambitieuze bands en acts, georganiseerd door Poppodium Doornroosje. Via drie voorrondes in Poppodium Merleyn strijden de acts om een plek in de finale in de Paarse Zaal van Doornroosje, die traditiegetrouw zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag (29 mei 2015).

In de finale wordt er gestreden om een fantastisch prijzenpakket: drie dagen studiotijd voor een complete demo- of singleproductie bij BigMouth Music, mastering van de opnames bij Gold Soundz Mastering, een waardebon van Stockenhof Muziek ter waarde van € 200,- en een fotoshoot door Take Two Communication.

Eerdere deelnemers en winnaars van de Roos zijn onder andere De Staat, Piepschuim, The Kevin Costners, Bandito, Discipline & Rather Real, The Liquid Machine en The Naked Sweat Drips.

Schrijven jullie je eigen nummers, komen jullie uit Nijmegen of omgeving én hebben jullie ambitie om het verder te schoppen met je band of act? Ga dan snel naar www.roosvannijmegen.nl, check het reglement en schrijf je in voor de Roos van Nijmegen 2015! Inschrijven kan t/m maandag 12 januari 2015.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.