Munitax is de nieuwe naam voor het Gemeentelijk Belastingkantoor. Het regionale samenwerkingsverband bestaat al 5 jaar. Munitax voert vanuit Beuningen werkzaamheden uit voor 7 gemeenten: Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Wijchen. Op 1 januari 2015 treedt de naamswijziging in werking.

Voordelen samenwerking
Hans Driessen, Wethouder Financiën, gemeente Beuningen: “Door samen te werken, werken we efficiënter en besparen we kosten en inspanningen. De keuze voor één naam en website past geheel in deze lijn.”

Wat betekent de naamsverandering voor de inwoner?
Inwoners krijgen vanaf 1 januari post van Munitax en kunnen voor meer informatie over hun gemeentelijke belastingaanslag naar www.munitax.nl (online vanaf 1 januari). Nu en na 1 januari kan de inwoner natuurlijk ook gewoon bellen met het ongewijzigde telefoonnummer 024-67 80 962 (elke werkdag tussen 8.30-12.30 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.