Voor de 4e keer op rij vindt in de Vasim in Nijmegen tijdens oudjaarsnacht  Fuif=IN! plaats. Dit oudjaar zorgen de DJ’s en VJ’s van 90’s NOW ervoor dat iedereen zich zo’n 20 jaar jonger waant, op of naast de dansvloer.  

90’s NOW, bestaande uit Gary Global en zijn extended AllStar Hitsystem, schudden, mixen, stampen en roeren dwars door alle stijlen uit de jaren negentig: dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore: alles komt voorbij! Ook het 90’s videoarchief blijft maar groeien, dus de videoschermen van Fuif=IN! zijn nokkie nokkie gevuld met cheesy clipjes, crappy commercials, foute filmshots en corny tv-series.

Hiernaast is er veel aandacht voor sfeer en beleving: De oude fabriekshal wordt getransformeerd tot een puike feestlocatie: een weldadige ambiance met verrassende acts, lekkere drankjes en een buitengewoon plezierige dansvloer, waar elke gast het naar de zin heeft. Daarom is Fuif=IN! ook geschikt voor werkelijk iedereen boven de 18.

Fuif=IN! Wordt georganiseerd door creatief bureau De Schoenfabriek, in samenwerking met Cultuurspinnerij de Vasim. De deuren gaan op 31 december open om 22:00u en de laatste gasten mogen om 06:00u de lichten weer uitdoen.

Kaarten zijn vanaf 15 november online verkrijgbaar voor €25,- via:
www.fuifesin.nl 
www.devasim.nl  
www.facebook.com/fuifesin 

Op de avond zelf kunnen er nog tickets gekocht worden voor €27,50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.