De komende tijd organiseert kunstenares Marieke Droesen een activiteit rond natuur, struinen en creativiteit. Deze vindt plaats in de Stadswaard en in museum De Stratemakerstoren op zaterdag en zondag 15, 16, 22 en 23 november. De aanvang is 14.30 uur en de activiteit duurt ongeveer twee uur lang. De kosten zijn € 3,– voor kinderen en € 5,– voor volwassenen. Neem voor aanmeldingen en informatie contact op met de kunstenares: marieke.droesen@natuurmuseum.nl, tel. 06-41703247.
Je eigen struinwerk wordt in het museum tentoongesteld!

We starten bij de Stratemakerstoren en lopen vandaar over het nieuwe bruggetje naar de Stadswaard. Lekker door de natuur struinen en materiaal verzamelen, na ongeveer een uur gaan we terug. In de Stratemakerstoren maken we met de gevonden spullen een struinwerkstuk dat we in het museum hangen. Aan het eind van de maand sluit de tentoonstelling en kunnen alle werkstukken opgehaald worden. Deze workshop is voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen. Voor iedereen die van natuur houdt en graag creatief bezig is.

Deze workshop is een samenwerking tussen museum De Stratemakerstoren en Natuurmuseum Nijmegen en kunstenares Marieke Droesen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.