De bouwwerkzaamheden in Heumen Noord vorderen dusdanig dat besloten is om te beginnen met het ‘woonrijp maken’ door nieuwe straten en trottoirs aan te leggen. In dit bericht informeren wij u hierover.

Op 10 november wordt als eerste gestart met het straatwerk aan de kruising Oude Boterdijk/Frankenstraat/Jac Marisstraat. De werkzaamheden duren tot 21 november. Verkeer moet omrijden via de Boomgaard/Dorpstraat. Fietsers worden indien nodig omgeleid via de Looistraat.

Van 24 november tot 19 december (afhankelijk van de weersomstandigheden) wordt het straatwerk van de Jac Marisstraat doorgetrokken naar de Looistraat. Hierna wordt deze weer opengesteld voor verkeer. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer waar nodig omgeleid.

Als de weersomstandigheden het toelaten en de bouw gereed is, wordt begin 2015 gestart met het straatwerk in de Johan van Groesbeekstraat en de Gerardus de Valkstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.