De gemeente Nijmegen werkt de komende periode op verschillende plekken aan de weg in de stad. Hierbij een overzicht van de opvallendste werkzaamheden.

IJpenbroekweg, afsluiting fietstunnel 14 november tot en met 22 december
Tijdens het verlengen van de fietstunnel onder de IJpenbroekweg kunnen voetgangers en fietsers de tunnel niet gebruiken. Van 14 november tot en met 22 december worden zij ongeveer 400 meter omgeleid via het kruispunt IJpenbroekweg-Nieuwstadweg.

Plein 1944 en Houtstraat, 17 tot en met 25 november
Op Plein 1944 worden van maandag 17 tot en met dinsdag 25 november de laatste werkzaamheden aan de riolering uitgevoerd, waaronder het afsluiten van de oude rioleringen. Gemotoriseerd verkeer kan dan niet de Houtstraat inrijden. Bussen kunnen wel doorrijden en ook de ingang van de parkeergarage van Plein 1944 blijft vrij toegankelijk. Verkeersregelaars worden ingezet.

Neerbosscheweg, weekendafsluitingen november en december In verband met de aanleg van het nieuwe station Nijmegen-Goffert zal de Neerbosscheweg drie weekenden afgesloten worden voor alle verkeer, het verkeer wordt met borden omgeleid via Dukenburg:
* Vrijdagavond 21 november 21.00 uur – maandagochtend 24 november 05.00 uur
* Vrijdagavond 28 november 21.00 uur – maandagochtend 1 december 05.00 uur
* Vrijdagavond 12 december 21.00 uur – maandagochtend 15 december 05.00 uur

Oprit Prins Mauritssingel, afsluiting 24 tot en met 28 november
De oprit van de Prins Mauritssingel richting Nijmegen-Centrum, komende vanaf het Keizer Augustusplein (de Ovatonde), is van maandag 24 tot en met vrjidag 28 november afgesloten voor verkeer in verband met de aanleg van een vrijliggende busbaan. Het verkeer dat van de Ovatonde richting Nijmegen-Centrum rijdt wordt omgeleid via de Margaretha van Mechelenweg.

Nadere informatie
www.slimopweg.info
www.nijmegen.nl/naarnijmegen
Actualiteiten verkeer: via @naarnijmegen op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.