Zondag 30 november wordt bij Dekker v.d. Vegt het fotoboek De 4Daagse gepresenteerd.
Van 12.00 tot 17.00 uur worden doorlopend persoonlijke fotoboeken gemaakt voor en met het publiek aan fotostations (computers). Neem je eigen digitale 4Daagse foto’s (op een USB-stick) mee. De 4Daagse fotografen plaatsen ze in jouw unieke exemplaar.

De Nijmeegse Vierdaagse lanceert een uniek interactief fotoboek waarbij de foto’s niet alleen gemaakt werden door professionele fotografen maar ook door deelnemers en bezoekers zelf. Op zondag 30 november presenteert de organisatie het boek met een dagvullend programma in boekhandel Dekker v.d. Vegt.
13.00 De opening door Rolf Namjesky en vervolgens een presentatie door fotograaf Sander Heezen van het fotoboek De 4Daagse. Daarna de overhandiging van het boek aan marsleider Johan Willemstein en aan B&W Nijmegen.

15.00 Voordracht door stadsdichter Marijke Hanegraaf
Daarna de overhandiging van het fotoboek De 4Daagse aan Bert van der Lans (recordhouder) en Mischa van Mourik (jongste deelnemer aller tijden).

Het fotoboek De 4Daagse
Dit boek is een luxe gebonden hardcover A4 formaat met 44 pagina’s en 98 zorgvuldig vormgegeven professionele foto’s. Naast deze 44 pagina’s is er voor iedere 4Daagseloper en liefhebber van de Vierdaagse de mogelijkheid om op bestelling 8 pagina’s aan eigen
4 Daagse foto’s toe te voegen en zo een gepersonaliseerde versie van het boek te maken.
Prijs € 45,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.