Nieuw Nachtegaalplein: waar je de stad beleeft!

Houd je van bruisend Nijmegen? Maar leef je tegelijkertijd ook graag in een gezellige woonwijk? Kom dan snel kijken naar wat er gebeurt aan het Nieuw Nachtegaalplein! Via een volledige metamorfose ontwikkelt Portaal hier een gloednieuwe droomwijk met 51 betaalbare eengezins(koop)woningen én huurwoningen en huurappartementen. Da’s nieuw wonen op een oude, gewaardeerde locatie…écht iets voor jou.

De uitnodigende feiten

In totaal sloopt Portaal de komende jaren ongeveer 260 woningen en vervangt deze door circa 208 nieuwbouwwoningen in een mix van koopwoningen en huurwoningen. Dit gebeurt in meerdere fasen tot 2016. In de eerste fase die nu van start is gegaan zijn 22 woningen beschikbaar.

Stads genieten vanuit een sfeervolle woonwijk

Nieuw Nachtegaalplein biedt het beste van twee werelden. Enerzijds ligt het veelzijdige stadshart van Nijmegen binnen loopbereik met winkels, cultuur en het uitgaansleven. Anderzijds woon je in een gezellige woonwijk die helemaal is vernieuwd met behoud van de sfeervolle jaren ‘20 stijl. Woningen met veel variatie in klassieke architectuur en met ruime tuinen.

Aantrekkelijk geprijsd

  • Vanaf € 179.900,- heb je al een moderne koopwoning met:
  • Een ruime woonkamer met open keuken.
  • Standaard 3 slaapkamers.
  • Een ruime badkamer.
  • Royale tweede verdieping met uitbreidingsmogelijkheden.
  • Inclusief sanitair, tegels en met keukencheque.

Kijk op www.nieuwnachtegaalplein.nl of like ons op facebook.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.