Nijmegen – De politie heeft zondagavond 23 november aan de Meijhorst in Nijmegen een geoogste hennepkwekerij aangetroffen. In de woning werden twee mannen aangehouden.

De politie ging na een melding dat er mogelijk een hennepkwekerij zou zitten, bij de woning kijken. Op dat moment kwamen net twee mannen, een 31-jarige man uit Nijmegen en een 28-jarige man uit Utrecht, uit de woning gelopen. De mannen hadden hennepresten op de kleding en bij hen werd een sterke hennepgeur geroken.

In de woning werden bij verder onderzoek, hennepresten, -afval en benodigdheden voor een hennepkwekerij aangetroffen. Daarnaast bleek dat de verzegeling op de elektriciteitsmeter was verbroken. De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie doet verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.