Nijmegen – Op 23 november komen de leerlingen van Flex Dansstudio in actie voor Serious Request 2014. Ze zijn uitgedaagd door Serious Challenge om op de Gezondheidsdag van de Dansstudio zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen en hiermee geld op te halen voor de stille ramp.

De leerlingen van Flex Dansstudio staan voor de uitdaging om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Als het hen lukt om een slinger te vormen van minimaal 100 meter bewegende mensen, dan krijgen zij van Serious Challenge €50 bovenop het al opgehaalde bedrag. Op zondag 23 november zullen zij dit, als afsluiter van de Gezondheidsdag, proberen te realiseren. Met deze actie willen de jongeren benadrukken dat gezondheid niet alleen gaat over bewegen en gezond eten, maar ook over goed voor jezelf zorgen en voor de mensen om je heen.

Ook benieuwd of het hen lukt om 100 meter mensen in beweging te krijgen? Of wilt u helpen door deel te nemen aan de slinger? Kom dan op 23 november om 15:30u naar Flex Dansstudio aan de Boksdoornstraat 93 in Nijmegen en help de dansers zo veel mogelijk geld op te halen voor kinderen en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.