Op vrijdagavond 26 december is de Vasim dé plek in Nijmegen om de kerstdiners eraf te feesten. Niet minder dan 8 bekende Nijmeegse DJ’s zorgen van 22:00 tot 04:00 uur voor een uitpuilende dansvloer, blije gezichten en een ongedwongen party sfeer. Kerstsaus kortom, van mild tot extra heet, en alles wat daartussenin zit.

Achter de draaitafels staan:  
DJ Onko (Plak, Tutti, Merleyn, Shake your rump)
DJ Michiel (Billabong, Diogenes)
Koko Kelly (Routines, Bombaplak, De Tropen)
Alain Fener (Wintertuin, Stonerfest, Schuifdicht, Diogenes)
Ron Gozert (Boomshakalak, de Tropen) DJ Phonc (Crossover, Mob records)
DJ Slowpoke (Club 7)
Joris Ruijzenaars (Plufabriek, Herfstdrift, Doornroosje, Plak)

Deze DJ’s, met zéér verschillende muziekstijlen, draaien speciaal voor deze avond hun kneitergoede platen allemaal samen met én door elkaar. Een super gevarieerde mix van krakers en onbekende pareltjes uit alle genres en stijlen, die maar aan  één voorwaarde hoeven te voldoen: dansbaarheid.   Na twee dagen veel eten en (schoon)familie biedt een dosis Kerstsaus de perfecte remedie tegen loomheid en een opgeblazen gevoel.

Kerstsaus wordt geserveerd door Cultuurspinnerij de Vasim en De Schoenfabriek in de Vasim, aan de Winselingseweg 41 in Nijmegen. Kaarten kosten €12,50  in de voorverkoop, en op de avond zelf €15,-.

Tickets te koop via: http://www.kerstsaus.nl
                                     http://www.devasim.nl

Over Cultuurspinnerij de Vasim
Cultuurspinnerij De Vasim is gevestigd in een van de meest markante industriegebouwen van Nijmegen: de fabriekshal van voormalig kunstzijdespinnerij NYMA. De grote bogen geven het gebouw een bijzondere uitstraling en zorgen ook in de hal voor een unieke sfeer. Sinds 2002 biedt het imposante gebouw van Stichting Cultuurspinnerij De Vasim onderdak aan ruim 40 kunstenaars en culturele bedrijven met verschillende achtergronden. Daarnaast worden in de multifunctionele evenementenhal verschillende (publieks)activiteiten gehouden.

Over De Schoenfabriek
Eigenzinnige belevingsprofessoren voor theaterprogrammering, activaties, productie en concepten. De Schoenfabriek loopt voorop in de trend dat festivals en evenementen niet alleen muziek, maar ook theater, sfeer en beleving bieden. Al jaren weten grote festivals als de Zwarte Cross, de Beschaving, Concert at Sea, Paaspop en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten ons te vinden. Ook bedrijven en organisaties als Bavaria en Gemeente Schoon werken graag met De Schoenfabriek voor onder meer (merk)activaties en bedrijfsevenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.