JCI Mariken organiseert op 19 november een inspirerende businessavond. De avond vol netwerkgelegenheden en inspirerend spreker Nils Roemen vindt plaats in de Lindenberg te Nijmegen.

Nils Roemen (www.nilsroemen.nl) zal op inspirerende wijze vertellen over zijn ervaringen met onder andere Durf te Vragen en de Waarmakerij. Ook zal Nils deze avond aandacht vragen voor het project Nijmegen Deelstad Werkt, waarbij ook de hulp wordt gevraagd aan de zaal! Erwin van Aken zal de presentatie en de avond inspiratievol begeleiden. Vervolgens zullen er twee actieve netwerkrondes plaatsvinden, waarbij ieder een kijkje krijt in het netwerk van minimaal 10 andere deelnemers. De avond zal eindigen met het delen van successen, ideeën, tips en tricks. Als deelnemer ga je dus naar huis met frisse energie, nieuwe ideeën, nieuwe contacten en nieuwe leads! Uiteraard zal er gedurende de inspirerende avond gezorgd worden voor hapjes en drankjes.

De businessavond vindt plaats op 19 november in De Lindenberg te Nijmegen en begint om 19:00, het programma start om 19:15 uur. Aansluitend is er nog een gezellige borrel vanaf 21:30 uur. Voor meer informatie over het programma, de spreker en locatie kijk op de website  www.jci-inbusiness.nl

Iedereen die op zoek is naar een avond vol inspiratie en netwerkmogelijkheden is welkom! Aarzel dus niet en schrijf je in via www.jci-inbusiness.nl/evenementen/jci-in-business-gelderland

JCI (Junior Chamber International)

JCI is een toonaangevende internationale netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar. JCI biedt haar leden ontwikkelkansen en stelt hen zo in staat positieve veranderingen in de samenleving teweeg te brengen. JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Training en International. Op elk van deze gebieden kunnen leden zich ontwikkelen. De organisatie heeft geen politieke of religieuze achtergrond. JCI heeft meer dan 170.000 leden in 110 landen. JCI Nederland is al sinds 1958 actief en heeft circa 2.000 leden verspreid over 100 lokale organisaties (‘Kamers’). Meer informatie over JCI op www.jci.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.