Na een geslaagde, sfeervolle en zeer druk bezochte intocht van Sint in het centrum is er nog meer te beleven in het Hart van Beuningen rond deze sinterklaasperiode. Zo staat de koopzondag op 30 november uiteraard in het teken van Sinterklaas.

30 november Koopzondag met Sint
A.s. zondag zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Uiteraard is Sinterklaas aanwezig! Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen met Sint op de foto in zijn slaapkamer, waar ook de schoenzetmachine weer op volle toeren zal draaien. Kom gezellig langs, want van 14.30 tot 15.00 uur leest Sint voor uit eigen werk. Voor kinderen steeds weer een sfeervolle belevenis!

Koopavond
De reguliere koopavond van vrijdag 5 december is door Sinterklaasavond verplaatst naar donderdag 4 december. Van harte welkom om nog even de laatste inkopen te doen bij de fraaie winkels die het Hart van Beuningen rijk is. Om 19.00 uur is de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd? Kleurplaten zijn te downloaden op de website www.hartvanbeuningen.nl

De intocht van Sinterklaas in Beuningen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.