De werkzaamheden aan het keerspoor zijn nog steeds in volle gang. Het meeste vindt overdag plaats maar een aantal werkzaamheden kunnen alleen plaatsvinden wanneer er geen treinen rijden. Dit gebeurt van zaterdag 22 november 01.00 uur tot en met zondag 23 november 06.00 uur. In dit weekend wordt er 24 uur per dag doorgewerkt. Er rijden dan geen treinen tussen Nijmegen en Oss. In dit weekend worden in het noordelijk spoor raildempers aangebracht. Aan de overweg bij Klapstraat vinden laswerkzaamheden aan de spoorstaven plaats. Op verschillende plekken wordt aan kabels en leidingen gewerkt of worden bestratingswerkzaamheden uitgevoerd.

 

Gevolgen voor het treinverkeer
De werkzaamheden in het weekend van 22 november hebben ook gevolgen voor het treinverkeer. Wilt u reizen met de trein? Plan uw reis dan op ns.nl. Of bel ov9292 voor een reisadvies op maat: 0900-9292 (0,70 per minuut).

 

Meer informatie
Meer informatie over het keerspoor vindt u op www.prorail.nl/projecten en www.stadsregiorail.nl. Informatie over de herinrichting van de stationsomgeving kunt u vinden op www.wijchen.nl. Voor vragen, klachten en meer informatie over de werkzaamheden aan het keerspoor kunt u 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact opnemen met de afdeling Publiekscontacten via 0800-776 72 45. Tussen 18.30 uur ’s avonds en 8.00 uur ’s ochtends zijn zij alleen bereikbaar voor urgente zaken als ernstige overlast en veiligheidsrisico’s. U kunt ook het contactformulier invullen op www.prorail.nl/contact.

 

One thought on “Geen treinverkeer tussen Nijmegen en Oss op 22 en 23 november”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.