Met ingang van 1 juli 2015 houdt Stichting Sociaal Cultureel Maldensteijn op te bestaan. De vraag is nu wat er met Maldensteijn moet gebeuren. Wij horen graag wat uw ideeën hierover zijn en organiseren daarom op woensdagavond 26 november een bijeenkomst in het gemeentehuis in Malden. U bent van harte welkom.

Het bestuur van Maldensteijn en de gemeente Heumen hebben in gezamenlijkheid geconcludeerd dat beëindiging van de exploitatie van stichting Sociaal Cultureael Centrum Maldensteijn noodzakelijk is. Maldensteijn verkeert namelijk al een aantal jaren in zwaar financieel weer waarin het lastig is de ‘eindjes aan elkaar te knopen’. De ‘rek’ is er uit en doorgaan op de huidige weg is geen optie.

Bijeenkomst
De bijeenkomst start om 20.00 uur. U kunt zich aanmelden tot maandag 24 november via e-mail: heumen@heumen.nl of telefonisch: 14 024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.