Op vrijdag 7 november jl. vond in Landmark Wijnfort Lent de Beat Batten Party en Veiling plaats. De avond, met medewerking van diverse artiesten zoals Hind, stond onder leiding van Erik de Zwart, ambassadeur van de Stichting Beat Batten!. De stichting, die geld inzamelt voor onderzoek naar de fatale stofwisselingziekte Batten, kan tevreden terugkijken op deze bijzondere avond.

Er waren bijna 250 bezoekers op afgekomen, die een wervelende avond beleefden met optedens van Riverland, Hind, Bart en Alex en de de Top 40 Classics show van Erik de Zwart. Een feestje, maar wel met een serieuze ondertoon: Beat Batten probeert geld in te zamelen om zo tot een behandeling te komen voor de stofwisselingziekte Batten. Kinderen met Batten worden op hun 5e blind en krijgen met steeds meer uitval te maken en is uiteindelijk op jonge leeftijd fataal. Voorzitter Ronald Jansen: ‘Geweldig om te zien dat zoveel mensen onze strijd steunen. Via een uniek veilingconcept is er bijna 18.000 euro bijeen gebracht. We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en bijdragen.’

Het volgende Beat Batten event staat alweer voor de deur: op zaterdag 13 december a.s. presenteert Beat Batten ambassadeur Erik de Zwart de Top 40 Classics Show bij het schaatsevent Beuningen on Ice. Dus voor wie de show met classics en clips gemist heeft in het Wijnfort, is van harte welkom in Beuningen. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.