Nijmegen – In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 oktober heeft er een overval plaatsgevonden op een woning aan de Meijhorst 53e straat. De politie heeft de woningoverval in onderzoek en zoekt getuigen.

De overvallers drongen rond 02.00 uur, vermoedelijk door het forceren van een raam aan de achterzijde, de woning binnen. De bewoners, een man en vrouw, lagen op dat moment te slapen. De overvallers bedreigden hen met een voorwerp, mogelijk een vuurwapen of iets dat hier op leek, en doorzochten de woning. Na enige tijd gingen zij er met een televisie en waarschijnlijk een geldbedrag vandoor.

De gealarmeerde politie heeft direct een onderzoek ingesteld waarbij in de omgeving is uitgekeken naar de overvallers. Zij werden echter niet meer aangetroffen. De bewoners liepen bij de overval geen letsel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.