Tunnelweg
Van maandag 20 oktober tot en met 10 november is de kruising van de Tunnelweg met de Kruisbergseweg en Passedwarsstraat afgesloten vanwege werkzaamheden. De kruising krijgt een nieuwe drempel en ook de bestrating wordt vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Al het verkeer wordt omgeleid met borden. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Nick Bos via telefoonnummer 024 751 72 17 of via n.bos@wijchen.nl.

Werkzaamheden aan het spoor
In de nachten van 15 op 16, 16 op 17 en 19 op 20 oktober voert BAM slijpwerkzaamheden uit aan het spoor tussen Nijmegen en ‘s Hertogenbosch. Voor informatie of klachten over de werkzaamheden aan het spoor kunt u 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact opnemen met de afdeling Publiekscontacten via 0800-776 72 45. Tussen 18.30 uur ’s avonds en 8.00 uur ’s ochtends zijn zij alleen bereikbaar voor urgente zaken als ernstige overlast en veiligheidsrisico’s. U kunt ook het contactformulier invullen op www.prorail.nl/contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.