Op 17 oktober 2014 wordt tussen 14.00 en 20.00 voor de tweede keer de informatiemarkt ‘Bewust ouder worden’ georganiseerd. De markt vindt plaats in en om het gemeentehuis in Beuningen (Van Heemstraweg 46). De gemeente wil haar inwoners bewust maken van de bestaande mogelijkheden om de toekomst veilig en comfortabel vorm te geven. Tijdens de informatiemarkt maken de bezoekers kennis met uiteenlopende mogelijkheden voor bewust wonen en bewust leven.

 

Meer dan 40 verschillende bedrijven en organisaties presenteren zich. Bezoekers kunnen onder andere een valtest doen, hun ogen en oren laten checken, meespelen met fithockey en vragen stellen aan thuiszorgmedewerkers en fysio- en ergotherapeuten. Ook kunnen bezoekers kennis maken met allerlei leuke activiteiten die worden georganiseerd in de gemeente. Daarnaast zijn er bedrijven aanwezig met nieuwe technische snufjes voor in en om het huis, zoals bijvoorbeeld een anti-slipvloer. Verder staan er woonadviseurs klaar om samen met bezoekers een huistest door te nemen zodat duidelijk wordt op welke punten hun woning kan worden aangepast om deze beter geschikt te maken voor de toekomst. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Entree is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.